Jeru Kabbal (1930-2000) was een spiritueel leraar
en 20
ste eeuws mysticus en ontwikkelde de  QuantumLightBreath (QLB). Daarnaast is hij
grondlegger van het Clarity Proces – een weg naar bewustwording, helderheid en transformatie.
www.jerukabbal.com 


“Existence is waiting for you to flower, waiting for you to dance your dance,
waiting for you to sing your song”.
 
 

De Quantum Light Breath (QLB) is een geleide ademmeditatie op zorgvuldig gekozen inspirerende muziek, die emotioneel zuiverend werkt. De QLB is gebaseerd op de principes van Vipassana, een 3000 jaar oude meditatietechniek. De ademhaling gebeurt op een ontspannen, diepe en krachtige wijze en op basis van jouw eigen intentie. Je geeft jezelf een frisse wind die je hele systeem zuivert, als een soort grote schoonmaak. Tijdens deze meditatie kunnen allerlei emoties op verschillende manieren naar buiten komen, waardoor de levensenergie weer vrij kan gaan stromen. Je ervaart jezelf steeds meer als wie je werkelijk bent.

De QLB is een zeer gerichte ademmeditatie die je persoonlijke transformatie versnelt, door het omzeilen van het bewuste denken en het direct loslaten van oude programma's uit het onderbewustzijn. Het lichaam gebruikt het, tijdens de meditatie opgebouwde, overschot aan zuurstof om zich te bevrijden van oude onderdrukte emoties. Vaak hebben we deze emoties al jarenlang opgebouwd in ons systeem en worden we er soms letterlijk ziek van. De QLB verwijdert in principe de noodzaak tot analyse, pijnlijke emotionele ervaringen, jaren van therapie en onvruchtbare meditaties. De aandacht wordt steeds weer liefdevol teruggebracht naar de ademhaling, die zich niet anders dan in het HIER en NU kan bevinden. De QLB brengt je meestal in een verruimd bewustzijn en laat je meer energie, rust en helderheid ervaren.
De meditatie is niet voor iedereen geschikt. Neem van te voren contact op met Tineke als je lichamelijke of psychische problemen hebt.

Praktische zaken over de meditatiecursus

In 6 avonden leer je de meditatie beoefenen en maak je al een start met het schoonschip maken van onbewuste patronen, die je niet meer dienen.

Je kan eerst met een proefles meedoen voor € 15,00. Besluit je om aansluitend de QLB cursus mee te doen, dan is de proefles inclusief. Opgave vooraf is noodzakelijk per mail of telefoon.
De meditatie doen we ondersteunt door CD’s van Jeru Kabbal (Engels) en Taetske Kleijn (Nederlands)

De gehele meditatiecursus kost € 125,-

Heb je belangstelling voor de meditatiecursus?
Neem dan contact met me op.

De duur van de gehele cursus is 6 avonden, van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur (deur is 10 minuten voor aanvang open)

Voorafgaand vinden diverse (ontspannings)oefeningen plaats, die allemaal gericht zijn op het Hier en Nu (Mindfulness) ontspanning. Een goede instructie is belangrijk om het profijt zo groot mogelijk te laten zijn. Tineke van Meulen werd door Jeru Kabbal opgeleid tot Clarity Trainer en het begeleiden van QLB meditaties.


Heb je belangstelling voor de vervolgcursus?
Neem dan contact met me op.

Kan je na de meditatiecursus nog wat aanmoediging gebruiken om de QLB zelf thuis te (blijven) doen? De cursus is bedoeld om gelegenheid te geven een paar weken lang in een groep de  QLB-meditatie te beoefenen. Om weer even een frisse wind door je hele systeem te laten waaien, een soort voorjaarsschoonmaak.
De vervolgcursus bestaat uit vier opeenvolgende dinsdagavonden van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur.
De kosten bedragen 95 euro voor de gehele vervolgcursus.

Voor ervaren QLB-ers vindt elke laatste donderdag van de maand, van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur een QLB plaats met o.a. unieke opnames van live QLB’s gegeven door Jeru Kabbal. Opgave vooraf is noodzakelijk. Kosten per keer zijn € 25,- Van september tot en met juni m.u.v. vakantieweken en feestdagen.

De workshopruimte bevindt zich op zowel de locatie in Utrecht als in Bilthoven, op de begane grond en er is gratis parkeerruimte in de omgeving aanwezig.

Quantum Light Breath meditatiecursus